469801.jpg

Neiti Vanessa Ruusu tavanomaisessa tylsässä esittelykuvassa ylisuuren tonttinsa postilaatikon vieressä. Hiukan ihmettelen tuota miten tuo kuvanlaatu voi olla noin hyvä, saa nähdä kuinka kauan se kestää. Vanessa on perhetavoitteinen (niinpä tietysti) rapu ja jotta hän voisi toteuttaa elämäntoiveensa hän tarvitsisi kuusi lasta... apua. Neidin luonnepisteet ovat suoraan sanotusti tasaiset, 5 pistettä jokaisessa.

469812.jpg

Ja tässä hänen mitä upein pieni mökkinsä. Melko tumma, kenties.  Myöhemin tämän kuvan oton jälkeen ikkuna siirtyi yhden ruudun lähemmän ovea koska tajusin, että tarvitseehan Sim pärjätäkseen myös vessan.

469817.jpg

Vanessa oli ilmeisesti myös sitä mieltä, että hänen pikku mökkinsä oli todella upea. Näyttääkö hän kenties hieman epätoivoiselta? ''Mihin minä nyt taas olen itseni sotkenut!''

469820.jpg

Heti nähtyään asuntonsa tylsät, ruskeat seinät ja kuluneen puulattian sehä kellertävän hellan Vanessa päätti syventyä ruoanlaiton kiehtovaan maailmaan. Ilmeisesti hänellä on jotain tuota ruskeaa pehmeää nojatuolia vastaan koska opiskeli mieluummin seisaalteen. No, ainakin hän hetken kuluttua oli oppinut miten juustonsiivut tulisi asettaa voileivän päälle ja pari kätevää leivänvoitely vinkkiä.

469831.jpg

Lopulta rakkaat naapurit suvaitsivat saapua tervehtimään uutta, eh, rakasta naapuriaan. Varsin kohteliasta sakkia tässä naapurustossa, vain kolme ystävällistä ihmistä ilmaantui paikalle. Tämä Raija niminen naikkonen tuntui olevan todella iloinen tästä uudesta, nuoresta kalpeanaamasta. ''HeiminäolenRaijaVähälä! Ihanaa, en olekaan ainut joka ei onnistu ruskettumaan! Ainiin, oletko vielä kuullut, mitä Janus Goottila teki eilen? Entä sitten se Tiina, vai olikohan se Niina...''

469858.jpg 

Pian Vanessa kuitenkin joutui luopumaan mehukkaiden juorujen kuuntelusta ja soveltamaan käytänössä aikaisemmin sinä päivänä oppimiansa taitoja. Valitettavasti ei ollut juustoa, mutta kai kinkut voi asetella samalla tavalla kuin juuston?

469864.jpg

Lopulta Vanessa tajusi, että tuuli veisi pian hänen kukkaronsa rahakkaammille maille jos sinne ei saataisi lisää täytettä. Vanessa hankki itsensä töihin paikalliseen laboratorioon koehenkilöksi 65 simoleonin kummitellessa vieläkin hänen mielessänsä.

469871.jpg

Aika palata lörpöttelemään naapureiden kanssa. Juoruileva Raija Vähälä keskittyi tyynysotaan Jouko Röyhkän kanssa joten Vanessa sai tilaisuuden tutustua paremmin tummahipiäiseen Taneliin, joka alkoi heti varoittelemaan häntä kaunialan vaaroista. Yksi näistä vaaroista ilmeisesti oli Toni Lorula. ''Ja älä ihmeessä rupea tekemisiin sen Lorulan pojan kanssa. Juippi tietää vaan hankaluuksia, ja häntä kiinnostaa paljon sinunkaltaisesi nuoret ja kauniit naiset.'' Vanessa ei voinut muuta kuin myhäillä pieni virne suupielessänsä.

469876.jpg 

Väsymys kaataa kovimmankin simin, ja lopulta Vanessankin täytyi raahautua sänkyyn kellon alkaessa lähestyä kahtatoista. Varsin mielenkiintoisen näköiset alushousut naikkosella.

469889.jpg

Lopulta aamun sarastaessa lemuava Vanesamme vessan pönttöä kulutettuansa päätti, että nyt hankitaan se hiton suihku. Sinne meni kirjahylly ja nojatuoli.

469886.jpg

''Oi Tarmonaattori, sua mä tarvitsen. Tarmonaattori, missä oletkaan... Hei Taneli! Täh? Jaa, olen minä ihan kunnossa, kunhan hoilailen.''

469895.jpg

Sosiaalisuus palkin hiukan noustua oli aika rentoutua sängyllä lukemalla. Ilmeisesti Vanessa oli piilottanut yhden kirjahyllynsä kirjan sängyn patjan alle. Kumma kyllä, sosiaalisuus palkki jatkoi nousuansa vieläkin. No, eipä ole valittamista.

469900.jpg

Ja töihin. Tuon ilmeen näin viimeksi kun tyttösemme muutti taloon.

469904.jpg

Töissä käynti on näköjään rasittavaa, eikä laskuja sisältävän postilaatikon näkeminen yhtään paranna asiaa. Eikun pelleilemään työkaverisi Sirjan kanssa.

469911.jpg

Naiset.

469913.jpg

Ja mitä tekevätkään miehet naisten nukkuessa? Leikkivät vesisotaa ja lähtevät lemuten kotiin.